06 de febrer 2007

El misteri de la cripta

El 1885 Bérenger Saunière va devenir abat de la Església consacrada a Maria Magdalena en el petit poble de Rennes-le-Château (França). Les croniques de l’època expliquen que durant els treballs de restauració va descobrir alguna cosa de grand valor. Amb aquest tresor va transformar la vida tranquilla de la petita comunitat. Ell va rebre visites de clergues, aristòcrates, artistes i intel·lectuals de l’època i va posseir riqueses. Saunière va edificar una casa de prestigi juntament a una torre-biblioteca coneguda amb el nom de Magdala.
Abans de prendre l’encàrrec per la construcció del temple de la Sagrada Família, Gaudì ‘l’arquitecte de Déu’, va acollir el convit del religiós en França i va ser anomenat com conserge de un secret que segons diuen encara reposi en la segona cripta de la Sagrada Família, símbol de Catalunya. Avui és prohibit el pas al públic. Només el Mestre del modernisme coneix el misteri de l’objecte amagat en aquest lloc.

1 Comments:

At 10:05 p. m., Blogger CSOR2000 said...

This is very nice blog. do you konw Mozilla Firefox web browser?I really loved it,I hope you may want to download and try. thank you.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home